Ingen bra idé

Blä, there inte red jag ett riktigt skitpass på morgonkvisten. Dum som jag var så bestämde jag mig för att rida innan jobbet och glömde därmed att käka frukost, this inte bra. Det resulterade i en Elin som inte orkade någonting och som mest åkte omkring på hästen och tyckte att allt kändes dåligt. Vi slänger det här passet i sopkorgen, pilule rider ut i två dagar och kommer igen till helgen. Då ska jag inte hålla till på utebanan där Izza alltid är lite jobbigt utan istället promenera det korta biten ner till ridhuset där Izza alltid är mycket bättre ridmässigt. Ja, så gör vi.

Dagens lärdomar:
– rid inte dressyr innan frukost
– rid inte dressyrpass på utebanan när du kan hålla till i ridhuset

Sådär, nu hoppas jag att alla får en trevlig Valborg :)

20131017-111328.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.