Dressyrtrim på Ruffepuff

Vädret har tydligen bestämt sig för att jävlas med oss, medications utanför fönster öser det nämligen ner snöblandat regn. Jag som trodde att maj var en snart-är-det-sommar-månad, men icke. Känns sådär lockande att promenera ner till ridhuset i spöregn ikväll, tur att jag tog med mig regnjackan :)

Igår red jag i alla fall Ruffe igen. Hans galopp blir bättre för varje vecka som går vilket är superroligt! Han är som en gummiboll att rida när han väl blir mjuk. Igår jobbade vi med galopp på en liten volt för att få hästarna att korta sig och ta i med bakkärran. Ruffe tyckte självklart att det var dödens jobbigt men han slet på riktigt bra ändå. Efter galoppjobbet blev han ännu mer som en gummiboll i traven och jag satt och gungade fram utan att göra någonting. Härlig känsla! :)

Ikväll är det Izzas tur att vara med på träning igen. Vi ska träna varje onsdag i minst en månad framöver. Jag kommer alltså att trimma Ruffe på tisdagar och Izza på onsdagar. Perfekt att få rida lite olika hästar!

Nu är det inte många veckor kvar till tävlingsdebuten! :D20130929-132106.jpg

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.