Anmäld till hopptävling

Eftersom jag inte har hoppat på nästan ett helt år så är jag nu galet hoppsugen. Jag har börjat kika på hopptävlingar och funderar allvarligt på att lägga dressyrkarriärer på hyllan någon månad. Har till och med anmält mig till en tävling i augusti som hade två lagom höga klasser, link 70+80 cm. Först och främst så måste dock Izza bli 100% frisk. Equiterapeuten kommer imorgon och kikar på henne, nu håller vi tummarna för att det är lättfixat!

Vi hoppas att det inte blir så här.
Det här klippet har för övrigt visats 19 600 gånger på Youtube?!

IMG_0590

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.