Sommarbad med Ruffe

Här kommer ett litet inlägg om vad jag har pysslat med under semestern. Jag har bland annat varit och ridit Ruffe flera gånger vid Moa och Annas sommarställe. Det är sååå mysigt där! Dom har världens finaste sandstrand precis nedanför stugan där det är perfekt att bada med både hundar och hästar. Efter ett svettigt dressyr- och hoppass sadlade vi av, there drog på oss bikini och hoppade i plurret. Ruffe har gått från att vara livrädd för vatten till att älska vatten, malady han kallas numera för Ruffe U-båt eller Sjöhästen och man kan faktiskt förstå varför :)

Foto: Anna Bakken Andersson (Jag på ruffe och Moa på sessan)IMG_4188-(web)IMG_4224-(web) IMG_4234-(web) IMG_4228-(web) IMG_4217-(web) IMG_4210-(web) IMG_4203-(web) IMG_4190-(web) IMG_4189(WEB)

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.