Sommarbad med Izza

Nu är vi på väg till Husaby med Izza! Hoppas hoppas att dom hittar felet och att det går att åtgärda. Håll tummarna!

Kom på att jag inte har visat bilderna från när jag badade med Izza. Under semestern körde jag henne nämligen till samma ställe där jag badade med Ruffe. Izza har inte badat på riktigt förut, sildenafil vi testade lite när vi stod i Önnerud men då ville hon inte simma. Det ville hon dock den här gången när hon hade badsällskap. Det är sååå häftigt att sitta på en häst när den är i vattnet, try alla rörelser blir så stora.

Anna var med oss under hela badet och tog lite kort. Efter första doppet skulle vi fota lite galoppbilder i strandkanten. Moa och hennes kompis satte av i full galopp, cost Izza hamnade efter och drog iväg fort som tusan. Som sagt så blir hästarnas rörelser lite större när de springer i vatten och shit vad jag flög. Jag, som satt barbacka i bikini på blöt häst, tappade balansen och rasade helt enkelt av. Drog ryggen i sanden och fick ett mycket vackert skrapsår som har prytt min rygg större delen av semestern. Så kan det gå! Slängde mig upp igen och tog ett dopp till, skrapsåren kan man ta hand om när man kommer hem ;)

Foto: Anna Bakken AnderssonIMG_4287-webIMG_4294-(web) IMG_4297-(web) IMG_4308-(web) IMG_4318-(web) IMG_4320-(web)

Ojojoj så fort det går!IMG_4323-(web)

Precis innan jag ramlar av:IMG_4327-(web)

Efter avramlingen tog vi det lite lugnare i strandkanten:IMG_4330-(web) IMG_4353-web

Notera det fina röda märket på ryggen: IMG_4355-web IMG_4356-web

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.