Bakstuga

Den här veckan har jag känt mig helt förslappad. Livet utan häst på eftermiddagarna är inget liv för mig! Visst, doctor jag är i stallet och pysslar med Izza men det blir inte samma sak när man inte får gå och motionera tillsammans. Förstår hur Izza känner sig i sina viloperioder, jag är precis lika rastlös själv just nu. Tur att jag har en motionsglad vovve i alla fall :)

Igår hade jag bakstuga hemma! Rörde ihop en bulldeg och ett filmjölksbröd, slängde in det i ugnen, gick ut och sprang och när jag kom tillbaka doftade det nybakat bröd i hela köket. Mumma! Sen rullade jag bullar hela kvällen så nu är frysen fylld. Faktiskt riktigt skoj att baka! La till sisådär 100 g smör i bulldegen och den blev då mycket mer lättarbetad, och såklart mycket onyttigare men det struntar jag i. Huvudsaken är att det är gott ;)

20140827-112707-41227376.jpg

20140827-112706-41226103.jpg

Publicerat i Allmänt, Bakning, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.