Välkommen Nachtmann!

Idag har jag varit och hämtat en ny tränings- och tävlingskompis. Flera av er vet säkert redan vem han är då han är pappa till många fina haflingers runt om i Sverige. Det är alltså den godkända haflingerhingsten Nachtmann jag pratar om. Han ska vara hos mig i höst och det ska bli såå kul! Superdupermega-tack till Emelie och Haflinger i Skattlösberg som lånar ut sin ögonsten!

När vi lastade av hemma i stallet var det som han alltid hade bott här. Han såg sig omkring och började sedan käka gräs, for sale coolare hingst får man nog leta efter. Izza blev såklart förälskad vid första ögonkastet, men det hade vi väntat oss ;)

Red en tur ner till ridskolan för att visa honom anläggningen och det gick galant! Debbie var med som sällskap och även det gick väldigt bra. Känns som detta kommer bli en riktigt rolig höst!

20140831-172608-62768564.jpg

20140831-172609-62769145.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.