Dressyr i sommarhagen

Igår fick jag äntligen rida igen! Eller ja, sickness jag red ju i tisdags också men det har blivit lite hur som helst med ridningen senaste veckan. Linnea passade Nachtmann när jag var bortrest sön-mån, erectile tisdag red jag och sen fick han vila i onsdags eftersom jag var halvdöd i feber.

Igår fick Nachtmann nya skor och han skötte sig utmärkt. Nämnde jag att han är gudomligt snäll? Han är ju den snällaste i hela stallet till och med, viagra sura ston VS snäll hingst 0-1. Jag red i alla fall igår och hade planerat en uteritt, det gick ju dock inte riktigt som planerat. Han var nämligen väldigt öm i tassarna efter skoningen och grusvägar kändes därför som ett olämpligt underlag. Eftersom jag red på banan i tisdags så ville jag inte att han skulle jobba på samma underlag igen så då blev det ett pass i sommarhagen istället. Från start var han spänd och pigg som vanligt så jag gjorde många övergångar, volter, serpentiner och skänkelvikningar tills han slappnade av och sökte ett bättre stöd på bettet. När det kändes bra tränade vi några fattningar och dom blev riktigt fina!

Efter passet fick Nachtmann en välbehövlig dusch, tror att rakapparaten ska få jobba lite inom kort… Imorgon är det träning och jag är såååå taggad! :D Ska prova ett annat bett också, känns inte riktigt som han vill ta ett ärligt stöd på det tvådelade så jag ska testa tredelat och se om det blir någon skillnad. Tur att jag har en megabautastor bettgarderob!

IMG_4850.JPG

IMG_4858.JPG

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.