Ny frilla!

Igår fick Nachtmann ny frisyr! Rakade honom och han stod som ett ljus hela tiden, sickness tyckte nog att det var skönt :) Tänkte fota nya frisyren men hade tydligen slarvat bort min mobil så det blev ingen bild tyvärr. Hittade mobilen i en väska senare, pilule klantelin.

Idag blir det longering för Nachtmann, this på lördag blir det förhoppningsvis Johanträning men än så länge är vi ett pass för lite för att det ska bli av. Någon av min läsare som är intresserad av ett dressyrpass för Johan på lördag? Suverän tränare!

I söndags red vi ut i spöregn och prinsen skötte sig så bra. Lugn och avslappnad hela turen! I fredags var han dock inte riktigt lika avslappnad och såg spöken i varenda buske, haha. Man kan ju inte vara lugn hela tiden, lite action måste det vara.

Sitter och funderar på tävlingar i höst. Här uppe i de värmländska skogarna är det ganska klent med tävlingar på höstkanten så jag får åka på de som finns helt enkelt. Den första blir i Säffle 19 oktober där vi rider LC:1 och LB:1. Nästa blir på Sörmon 2 november men där har dom inte lagt ut någon propp än, troligtvis blir det LB:0 och LB:1. Sen kommer vi även att starta på Torsbys dressyr KM den 9 november. Har även kikat lite på en Pay & Jump som kommer hållas här på klubben, det dumma är att den är den 18 oktober, alltså dagen innan dressyren. Har dock inte bestämt mig än så ska fundera lite till. Fanns klasser från 30 cm och det ska vi nog kunna kravla oss över med lite träning.

Nachtmann fick låna Izzas täcke här om dagen, snyggt med rosa va?!IMG_4873.JPG

I helgen har jag även pimpat mitt stallskåp med rosa lådor:IMG_4875.JPG

Publicerat i Allmänt, Nachtmann.

4 Comments

    • Joo han tycker om rosa i smyg ;) Ja jätteskönt! Han blev så svettig i lördags på träningen så det var verkligen dags nu. Ja fast han blev inte så ljus som jag trodde, rakade inte hela ansiktet utan bara under hakan och skarven syns knappt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.