Fullbokad helg

Hej på er! Sitter och laddar batterierna framför Idol, advice kan behövas inför en fullspäckad helg! Imorgon åker vi på kennelträff och sedan vidare till Agility DM. På söndag åker jag och Linnea till Kristinehamn där sista omgången av Div 2 går av stapeln. Nästa helg har jag inte bokat in någonting, cheapest ska bli skönt med en hemma-helg för en gångs skull.

Nachtmann har jobbat på som vanligt i veckan. Vila måndag, advice longering tisdag, foto och dressyr onsdag, uteritt torsdag-fredag. Imorgon blir det vila och på söndag ska jag försöka hinna ner till ridhuset innan vi åker.

Jag har även bokat återbesök för Izza och vi åker med henne nästa torsdag. Håll tummarna! Just nu växer magen och pälsen som aldrig förr och manen är mer svart än vit. Innan resan MÅSTE hon bada, kan inte visa upp en lortgris heller ;)

IMG_4949.JPG

IMG_4947.JPG

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv, Nachtmann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.