Laddar för tävling

Då börjar det närma sig tävling för mig och Nachtmann! I lördags tränade vi för Hanna och jag fick då jobba mycket med min sits vilket gav resultat. Vi red även några uppridningar och halter vilket fungerade helt ok. Det som var lite kul med passet var att han den här gången ville skjuta ut vänster bog och gå innanför med höger bak, förra träningen var det tvärt om och det ser jag som en positiv sak. Galoppen har blivit bättre men den är fortfarande lite svag så vi får ta det för vad det är på söndag, inga stora förhoppningar mer än att det ska vara kul :)

Red ett kortare dressyrpass även på söndag. Nachtmann har varit inne i en superpigg period och jag red helt enkelt tills han blev lugn och avslappnad. I måndags red vi ut en tur med Linnea och Debbie och då var han väldigt lugn och fin. I förrgår red vi i sommarhagen och då var han helt avslappnad från start, härligt! Igår blev det longering och idag ska vi ut på en tur med Frida och Minelli om vädret bättrar sig, just nu vräker det nämligen ner snöblandat regn…

På söndag rider vi alltså LC:1 och LB:1 i Säffle. Har som sagt inga stora förväntningar men det ska bli kuuul att få tävla på en Haflinger igen! :)

Foto: Emma Dahlström

IMG_0353-(vitare-man) IMG_0499

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv, Nachtmann.

2 Comments

  1. Åh lycka till! Jag ska hålla tummarna!

    sv: Nu har jag snart en pigg och frisk häst igen, det känns så skönt! Var lite oroliga för att det kunde varit hovbensfraktur där ett tag, men är sååå lättad över att det redan har lösts sig!
    Ja det gör vi, börjar redan tagga tills vi ska åka. Det ska bli kul att se allt det nya upplägget och hur hingstarna kommer sköta sig :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.