Hej då Nachtmann!

Nu har Nachtmann åkt hem! Vi körde över snöklädda landskap och var framme i Skattlösberg strax innan lunch på lördag. Såklart lite tråkigt att lämna tillbaka honom men han blev såå lycklig över att komma hem till sina ston igen! Vi har haft en underbar höst tillsammans med massor av tävling och träning.

Tack för lånet Haflinger i Skattlösberg! Ska ni betäcka era ston kan jag bara tala varmt om denna fantastiska hingst. Ett fantastiskt temperament och en lysande framtid som dressyrhäst – kan det bli bättre? Om jag ska förklara Nachtmann som ridhäst så skulle jag säga att han är ambitiös, cheapest arbetsvillig, price pigg, mjuk i munnen och lätt i fronten. Låter inte helt fel va? Vill ni boka betäckning eller läsa mer om Nachtmann så hittar ni honom på www.haflinger.se eller på hans egna Facebooksida.

Nu byts haflingerponnyerna ut mot en brun liten C-ponny. I vinter har jag nämligen tagit mig an projektet rida-och-utbilda Annies ponny Luca. Wish me luck :)

IMG_0461 IMG_5050.JPG IMG_0499

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.