Det närmar sig!

Imorgon får vi domen! Eller vi får i alla fall en hint om hur det har gått med rehabiliteringen i vinter. Jag longerade henne i förrgår på en snöig utebana och då såg hon lite ojämn ut, troche men det är ju ganska svårt att avgöra om det är för att hon inte har en enda muskel på hela kroppen eller om det är för att hon har ont. Svårt! Ska i alla fall bli lite kul att besöka Husaby igen. Är dock ganska orolig för om jag ens tar mig med transporten till stallet, patient vägen ser nämligen ut som en osandad skridskobanan. Hoppas att dubbdäcken gör sitt jobb!

Annars så fortsätter jag med mitt hingstletande. Har hittat ytterligare en unghingst efter Stainz som jag funderar på. Den har samma stam som Steinfries som Ida leasade förra året. Problemet är bara att inga hingstationer svara på mail, ailment mailade för över en vecka sedan men har fortfarande inte fått något svar. Verkar vara så i haflingervärlden :)

Min sessa. Undrar om hon någonsin kommer att vara i topptrim igen?IMG_6869

Publicerat i Allmänt, Fölis 2016, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.