Det närmar sig uppsittning!

Nu är det inte många skrittdagar kvar! Snart sitter jag på Izzas rygg igen :D När hände det senast? I juli 2014, adiposity alltså 8 månader sen. Vi ska starta upp väldigt lugnt, till och med lugnare än vad veterinären har ordinerat. Först veckan tänker jag bara skritta uppsuttet och sen börja med väldigt korta travintervaller. Vi har ju som sagt inte bråttom någonstans, inga fler mål än EM 2018 är uppsatta.

Nu när Izza ska igång igen så har jag börjat kika på PS tränsen. Jag har en innestående födelsedagspresent/julklapp från min sambo så jag tänkte att han kunde få köpa tränset åt Izza. Tror att han blir jätteglad ;)

Har ni några erfarenheter av PS tränsen? Vilken modell föredrar ni? Jag har faktiskt fastnat mest för hopptränset High Jump som verkar vara väldigt smart utformat runt själva bettringarna. Jag gillar även att det har lite samma tänk som Rambo Micklem som sägs vara väldigt bekvämt för hästen. Sen har ju Izza haft problem till och från med tryckskador av achennosgrimmor så det här känns mycket bättre. Vad tror ni? Ska jag satsa på ett High Jump eller ska jag köra på den klassiska stilen?

Text från PS hemsida: Nosgrimman har en helt ny design som gör att du minskar risken för bettrelaterade skador inne i munnen eftersom nosgrimman inte ligger direkt an vid tänderna. Byglarna över nosryggen är formbara så att du alltid får perfekt passform, oavsett vilken häst du använder tränset på.

PS High Jump Revolution:22382203-origpic-dce011.jpg_0_0_100_100_650_433_85

PS elegance revolution:Elegance.jpg_0_0_100_100_740_510_100

PS Flying Change revolution:14682773-origpic-aa04ea.jpg_0_0_100_100_650_433_85

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

7 Comments

  1. Jag har precis beställt tränset Flying Change Revolution för min ponny, dom på PS tipsade starkt det tränset om det var dressyr det gällde :D

    • Spännande! Alltid kul med nya träns :) Izza gillar inte achen-nosgrimma så jag valde bort det ganska kvickt. Däremot så verkar hon gilla High Jump väldigt mycket, provred igår :D

  2. Jag har flat-out revolution och är väldigt nöjd, dock är kvalitén hemsk. har skött det med tvål och conditioner varje dag och det har tappat mycket färg och är väldigt torrt. Synd när det är så bra passform på dom :(

  3. ÅÅH, de är ju så snygga! Dock hatar Cherry aachen, så måste ha remont för att det ska funka, men det high jump kanske hon hade tyckt om också! Dock älskar jag deras pearl revolution, det är verkligen materiell kärlek!!

    • Ja Izza är likadan, mycket bättre på remont :) Hon har dock redan ett snygg remontträns så vill prova nåt nytt. High Jump får det nog bli! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.