Officiell Agility Fagersta, 8 mars 2015

Årets första agilitytävling! Vi startade två agilitylopp och två hopplopp i Fagersta BKs fina inomhushall. Målet var att plocka minst en agilitypinne, tadalafil vilket inte riktigt gick enligt planen tyvärr. Men kul hade vi :)

Agilityklass 1A
Kändes bra och enkelt! Vi var nolla fram till SISTA hindret där Nelly gjorde en snurr när jag hamnade efter och domaren dömde det som en vägran… Jag blev riktigt sur efter det här loppet eftersom flera andra hundar gjorde precis samma snurr på sista hindret och INTE fick vägran. Om vi inte hade fått 5 fel så hade vi haft vår andra agilitypinne nu, surt surt! 5 fel 25/81.

Agilityklass 1B
Revanschsugen deluxe! Banan flöt på bra fram till staketet där jag var lite för otydlig och Nelly sprang förbi. Vi fick dock ingen vägran och var nollade fram till SISTA hindret igen. Där rev Nelly, har väl aldrig hänt förut? Haha – det vilar en förbannelse över våra agilitylopp ;) 5 fel 26/83.

Hoppklass 1A
Lite klurigare bana men flöt också på bra! Fixade allt fram till sista tunneln där Nelly inte riktigt var uppmärksam på mig och sprang in i helt fel tunnel, hihi. En diskning blev det alltså här.

Hoppklass 1B
Trött i huvudet efter en hel dags tävlande startade vi sista loppet på dagens roligaste bana. Många svängar och krumelurer kring tunnlarna vilket Nelly fixade galant. Gick i mål felfria och plockade vår 5:e hopppinne i klass 1! 0 fel 11/73, pinne!

När vi kom hem skickade jag in ansökan om Hoppklass 1 diplom och Nelly kan nu titulera sig som AgHD 1 :)

IMG_5770.JPG

Publicerat i Agility, Allmänt, Filmer, Hundliv, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.