Imorgon är det dags!

Igår var vi iväg på vårt tredje besök på seminstationen! Det märks att det börjar bli rätt säsong för att betäcka sina ston här upp nu, det var nämligen betydligt fler ston på plats än sist vi var där.

Izza har visat tydlig brunst de senaste dagarna och ägget var redo för inseminering imorgon trodde dom. Så imorgon åker jag alltså ner och lämnar Izza på stationen och kör sen vidare till Karlstad för att hämta dosen från Tyskland! Nu får ni hålla alla tummar för att Izza tar sig direkt :)

Izza valde kläder själv:
IMG_6333[1] IMG_6334[1]
IMG_6335[1] IMG_6337[1]

 

Publicerat i Allmänt, Fölis 2016, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.