Opel Cup och ridning 

Helgen har spenderats lite här och var, både hemma och borta. Igår var vi på Hammarö och såg på Opel Cup, före detta Thule Cup. Tidigare har man kunnat vinna en hästtransport men i år var priset EN BIL! Man kunde alltså rida LB och vinna en bil, galet! Hoppas att cupen fortsätter i många år till och att jag kan vara med på Izzafölis i framtiden.

Jag har under veckan hunnit med två dressyrpass och en uteritt. Luca känns bättre för varje gång och börjar bli mjukare i sidorna. Idag var första gången jag vågade mig ut i skogen. Av erfarenhet vet jag att man kan hänga lite löst när Luca hittar på diverse bus på grusvägarna i skogen, idag skötte han sig dock bra och jag fick behålla tårtorna för mig själv. Nästa vecka ska jag försöka vara med på Hannas dressyrträningar, ska bli kul! Sist jag dressyrtränade var i januari på Ruffe – ganska länge sen!

Annie hjälpte mig i stallet idag. Luca var borstad, sadlad och tränsad när jag kom dit – lyx! Jag måste säga att jag gillar Annies färgval också ;)


Publicerat i Allmänt, Hästliv, Luca.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.