Hos veterinären i Norge

I onsdags styrde jag och Charlotte bilen mot norska gränsen för att vetchecka Mover. 40 minuter senare var vi på plats på den sötaste veterinärklinik jag har sett! Mitt i skogen på landet låg en liten gård med bostadshus, search uthus och ridhus. På gården fanns även en liten timmerstuga där själva undersökningsrummet fanns.  

Anläggningen var inte riktigt färdig än så ridhuset saknade bland annat en vägg. Men annars var allt mysigt och prydligt i ordning. Ett extra plus att miljön runt omkring var så lugn och fridfull, på andra veterinärkliniker kan det lätt bli lite rörigt kan jag tycka.

Nöjda, glada och friska styrde vi sen hem till Sverige igen!

  

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.