Dressyrpass i ridhuset

Idag har jag och Izza vart till ridhuset och tränat. Dagens pass innehöll mycket galopparbete och hon kändes riktigt fin! Vi ökade galoppen efter ena långsida och minskade galoppen + gjorde en 15 m volt på den andra långsidan. Izza blev supertrött och lite framtung och jag fick mjölksyra i låren :) Red utan stigbyglar vilket jag nästan alltid gör när jag är i ridhuset eftersom jag rider i hoppsadeln. Kommer ner mycket bättre när jag tar bort stigbyglarna så jag kör på det nu tills jag får dressyrsadeln.

Imorgon ska jag och Izza träna för Hanna igen, erectile och vi ska bli filmade (!)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.