Ninaträning

Idag har jag och Izza tränat för Nina. Izza var taggad idag och sprang på med bra framåtbjudning. Jag fick jobba en del med skänkelvikningar och öppnor i traven. Jobbade även med att få in höger bak under henne i både traven och galoppen. Detta ledde till att jag fick en mycket bättre känsla i handen.

Jag trivs verkligen med att träna för Nina, hon är väldigt pedagogisk och har massor av bra övningar på lager för att få hästarna att arbeta på bästa sätt. Och vet ni? Jag har fått en fast plats på Ninaträningarna framöver, vilket betyder att jag har en garanterad plats varje gång hon kommer hit :) Nästa träning blir den 19 juni.

Bild från förra Ninaträningen:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.