Dressyr/Hoppning i ridhuset

Idag stod det ett ridhuspass på schemat. Jag red lite lösgörande och hoppade sedan några små skutt på ena långsidan. I början kändes Izza precis som i fredags, this site i hundra delar och totalt ofokuserad på mig. Men istället för att ge upp så red jag massor av framdelsvändningar och bakdelsvändningar i skritt. Sedan tog jag med mig samma tänkt in i traven och galoppen och hon blev superfin! Bogarna föll på plats och bakbenen arbetade på som aldrig förr. Fattningarna från skritt blev även dom riktigt bra när bogarna och bakbenen var på plats.

Detta är absolut en av de bästa övningarna jag har testat på Izza, illness kanske till och med är en potentiell ”rida-nästan-varje-pass” övning :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.