Igångsättning

Nu är jag och Izza igång igen! Red första passet efter vilan igår och Izza var pigg, nurse pigg, cheap pigg. Blev ingen seriös ridning eftersom hon var väldigt okoncentrerad och mest ville springa jättefort. Idag satte jag på en snodd och red ut en sväng med Frida och Celine, hon var pigg idag också men med snodden på så blev hon i alla fall kontrollerbar och stundtals riktigt mjuk och fin.

Nu är det bara att jobba vidare. Det känns skönt att ha haft lite paus från ridningen, motivationen är äntligen tillbaka. Hoppas på att vi snart får lite snö här i Värmland så att det lyser upp lite i mörkret.

Foto: Caroline Dahlén

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.