Dressyrtrim

Igår var jag och Izza med på dressyrtrim för Hanna. Vi var tre stycken i min grupp och Izza var hur fin som helst hela passet! Vi tränade bland annat på skänkelvikningar, sick mellantrav, approved galoppfattningar och förvänd galopp. Mot slutet provade även jag och Izza några galoppserpentiner över medellinjen och det gick bättre än förväntat. Det som vi fortfarande har lite svårt för är mellantraven men igår hittade jag en överväxel i Izza som gjorde att hon sträckte ut mycket bättre. Den överväxeln ska vi träna på att hitta oftare.

Red utan spö igår och tror att jag ska skippa spöt på alla dressyrpass framöver eftersom jag rider mycket bättre med benen när jag inte har ett spö i handen. Det verkar ju som sagt fungera bra för både mig och Izza utan det där spöet :)

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.