Lokal LB:1 Sunne RF, 17 mars 2012

Idag drog tävlingssäsongen 2012 igång med en LB:1 i Sunne. På framridningen kändes Izza fin men lite lång. Väl inne på banan gick det seeegt men jag var ändå nöjd med min lilla häst som gjorde allt jag bad om. Vi hade en miss i den ökade skritten där jag drev lite för mycket så att det blev ett travinslag, healing även mellantraven blev helt kass och vi visade ingen längning alls. Är väl egentligen inte så konstig med tanke på att vi knappt kan länga på träning :)

Blev jätteglad när jag fick protokollet, physician 66, ampoule 89 % vilket ledde till en 4:e plats av 22 starter! Hon är allt en duktig liten häst den där Izza :)

Nästa tävling: 15 april Färjestads RK, LB:0 + LB:1

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.