Dressyrtrim

Igår tränade jag och Izza dressyr i trimgruppen igen. Gårdagens tema var uppridningar på medellinjen och vi hann också med några skolor. Izza kändes ganska fin med lite framtung och hängig i handen. Uppridningarna gick bra men skolorna på medellinjen var svårare. I galoppen vinglar det som bara den!

Vi gjorde en riktigt bra övning som jag ska ta med mig till mina egna dressyrpass: Rid upp på meddellinjen i galopp och rid öppna fram till X. Sedan riger du en diagonal sluta ut från X ut till hörnbokstaven.

Izza blev supermjuk precis efter den här övningen och hon svarade också mycket bättre på ytterhjälperna.

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.