Ridhuset igen

Idag har jag och Frida trimmat lite i ridhuset. Vi tränade på galoppvolter och Izza tyckte att jag var jobbigast i världen, men dom blev faktiskt lite bättre mot slutet :) Red igenom nästan hela LA programmet och det kändes faktiskt riktigt bra, förutom mellangaloppen då hon inte visste vad en halvhalt var helt plötsligt. Imorgon rider vi ut en sväng och tar det lugnt, på tisdag tänkte jag trimma lite i ridhuset igen.

Har vart ute och tvättat bilen hela eftermiddagen så jag luktar nu avfettning och bilschampo i en härlig kombination. Undrar hur länge bilen är ren den här gången? Jag gissar på två timmar.

Foto: Caroline Dahlén

Publicerat i Allmänt, Foto, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.