Agilityträning för Björn

Jag kom på att jag har glömt att skriva om agilityträningen som jag och Nelly var med på i fredags. Vi tränade för en tränare från Karlstad som hette Björn och höll till på brukshundsklubben i Torsby. Nelly var inte riktigt så tokig som hon brukar vara och lyssnade faktiskt riktigt bra, visit this site detta trots att vi inte har tränat på flera månader.

Vi fick jobba med grundövningar, pharm bland annat slalom, vippen, kontaktfält och vi fick även testa en övning som innehöll en ”fälla”. Jag blev faktiskt riktigt imponerad över min vovve som jobbade på riktigt bra! Hon fixade även övningen med fällan felfritt på första försöket. Fick tipset att lära in de olika hindertyperna på olika kommandon, på så sätt kan man lättare skicka hunden på de olika hindrena utan att behöva vara med ända fram. Mycket värdefullt tips för oss eftersom Nelly ibland springer lite fortare än sin matte…

Ska försöka att komma iväg till agilityplanen lite oftare framöver för det märks tydligt att Nelly trivs som fisken i vattnet på planen.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.