Lokal LB:2+LB:1 Karlstad RK, 10 juni 2012

LB:2

Det regnade ute så red inte fram mer än max 20 minuter. Izza kändes superfin på det raka bettet så som tur var behövde jag inte mer tid på mig. Väl inne på banan kändes hon också fin, rx tog mig igenom hela programmet utan större missar. Fick ett travinslag i den ökade skritten men det var enbart mitt fel. Kommentaren blev ”Visa lite mera tryck för fler 8:or”, treat det får vi jobba på!

Slutade på 68 % vilket ledde till en 2:a plast av 23 startande ekipage. Duktig Izza ?

LB:1 Lagklass

Red bara fram i ca 20 minuter till den här klassen också. Har lärt mig att inte trötta ut Izza på framridningen, find hon vill nämligen lätt bli väldigt seg inne på banan. I alla fall, när jag styrde in på dressyrbanan blev Izza superpigg och sprang nästan ifrån mig, det har nog aldrig hänt förut! Men det var en positiv överraskning och hon verkade i alla fall tycka att det var väldigt roligt att tävla :) Programmet flöt på bra men jag kände att hon blev lite ostadig emellanåt. Mellantraven blev kass, men den vet jag att vi måste jobba mycket mer med för att få högra poäng på.

Slutade på 66,207 % vilket ledde till en 9:e plats av 40 startande ekipage.
Duktig Izza igen ?

Laget
Det gick även jättebra får vårt dressyrlag som lyckades knipa förstaplatsen framför Eda RF och vi skramlade ihop en snittprocent på 69,655. I och med gårdagens vinst vann vi även hela Div 3 serien, rosettregn med andra ord :)

Laget från vänster: Jag och Luizza, Linnea Uddström – Finalas,
Madeleine Nilsson – Zavannah, Linnea Karlsson – Debbie

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Tävlingar.

2 Comments

  1. sv: Ja precis, och jag satsar för fullt nu! Denna sommaren kommer ge oss så mycket tror jag, med hjälp från en tjej som är väldigt duktig på att rida och bra på att förklara :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.