Hoppning på utebanan

Idag blev det ett hopp-pass på utebanan tillsammans med Charlotte och Wromskij. I början jobbade jag på en volt med en bom på ena halvan och ett litet hinder på andra halvan. Jag försökte att få henne att följa mig runt på volten utan att välta utåt med ytterbogen. I vänstervarvet gick det super men när jag sedan gick över till höger varv försvann vänsterbogen utåt direkt men efter att ha petat med spöt på ytterbogen några gånger följde hon äntligen med runt.

När bogarna till slut var där dom skulle började vi hoppa. Mot slutet höjde vi upp alla hinder till 80 cm och skuttade en liten banan. Både jag och Izza tyckte att det var riktigt roligt :)

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

  1. Men Elin , vad ni jobbar på, du och Izza, det är ju helt otroligt att ni har kommit så långt i hoppning också. Jag kan bara säga, ni är fantastiska! Krysser fingrarna för er i fortsättningen.
    Så klart håller jag tummarna för dig och Nelly också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.