Första dagen på Riks

Ja idag har det minsann varit en effektiv dag. Jag har hunnit med 7 timmars bilresa, case dressyr, remedy hoppning och kadriljträning.

Dressyr programträning LA:1
Izza kändes fin men lite stretig på framridningen. Hela programmet gick hyfsat utan några större missar men det kändes inte som att jag hade henne med mig fram till handen vilket ledde till en ganska ostadig form stundtals. När vi hade ridit hela programmet en gång tränade jag några fler mellantrav för domaren och fick till några som var riktigt bra :) Blev ganska förvånad när jag såg resultatet som slutade på drygt 68%!

Hoppning 80 cm
Red fram på utebanan och skuttade några småhinder, drugs Izza kändes fin. Banan i ridhuset bestod av 11 hinder och Izza klarade allihopa utan ett enda nedslag och hon var riktigt taggad hela vägen runt! En av de roligaste hopprundor vi har gjort tillsammans :) En blåvit clearround rosett fick följa med mig och Izza tillbaka till stallet.

Bra dag i Ingelstad! Imorgon väntat utställning :)

20120720-223753.jpg

20120720-223803.jpg

Publicerat i Allmänt, Haflinger Riks, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.