Tävling snart igen

Till helgen är det dags för tävling igen! Jag och Izza ska starta LB:1 + LB:3 i Ilbäcken som ligger strax utanför Vansbro. Jag har fått startnummer 19 (av 24) i första klassen och startnummer 11 (av 19) i andra klassen. Blir nog säkert jättebra :)

Jag red igenom LB:3 idag och det kändes helt okej. Izza var lite övertaggad och ville gärna gasa järnet överallt, more about men hon gjorde det mesta jag bad henne om ändå. Det svåraste var nog galoppdelen. Där rider man en15 m volt och sedan direkt in på en kort diagonal där man bryter av och fattar ny galopp. När jag styrde in på diagonalen trodde Izza att det var mellangalopp, salve men det var det ju inte – det var ett avbrott till trav. Så det är något som vi får  träna mer på i veckan.

img_0176

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

5 Comments

  1. Det vore kul om du kunde göra ett inlägg där du beskriver hur du gör när du flätar manen? Mina blir alltid så himla fula, men tycker att det är fint med fläta! Och du var ju jätteduktig på det, Izzas fläta var så fin, så fin! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.