Dressyr på utebanan

Idag blev det ett dressyrpass på Fridas utebana igen. I början lossade jag henne i trav och hon kändes helt okej. Sedan red jag några serpentinbågar i galopp för att få intill ytterbogen och det fungerade riktigt bra! Testade även att göra galoppdelen som är med i LB:3 igen och idag fungerade det bättre, capsule det hänger nog på mig i avbrotten till trav – jag måste helt enkelt vara mer bestämd i mitt sätt att rida för då funkar det mycket bättre.

Mot slutet red jag några serpentinbågar och då kändes hon lite seg i bakbenen vilket ledde till att hon la sig i handen. Jag fick då backa några steg och göra övergångar mellan skritt och trav för att få igång bakkärran och efter det lossnade det igen.

Ett ganska effektivt pass med blandade resultat :)

Snälla Annie hjälpte mig att plocka av Izza alla grejer efter ridpasset. Visst är de söta ihop? (ursäkta den låga kvalitén på bilden, information pills mobilkameran verkar ha försämrats drastiskt  på senaste tiden…)

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.