Hoppning på utebanan

Idag hängde jag med Charlotte och Fighter till utebanan vid ridskolan. De flesta hindren stod kvar efter gårdagens ponnytävlingar så jag passade på att hoppa en liten bana med min bushäst. Izza var riktigt pigg idag – äntligen är hoppglädjen på väg tillbaka!

Jag jobbade mestadels i lätt sits och Izza fick då ett jättebra driv mot alla hinder och letade hela tiden efter nästa. Även fast vi kom fel på en del hinder så löste hon allt väldigt bra när hon hade lite mera fart. Bort med dressyrbromsen och gasa får alltså bli lördagens recept då det är dags för KM i hoppning :)

img_0244

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.