Galopp i skogen

Idag har Izza varit ute på skogsvägarna och galopperat i det härliga höstvädret. Hon tyckte att det var riktigt härligt att släppa bromsen och sträcka på benen, click behöver jag påpeka att gasen fungerade felfritt?! ;)

Mellan galopperna jobbade vi med öppnor i trav och när Izza hade sprungit av sig lite blev hon jättefin i skolorna åt båda hållen, doctor duktig häst!

Imorgon: Johanträning

20120922-001712.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

  1. Hejsan svejsan :) Jag hade tänk börja läsa din blogg men jag undrar en sak först :) Är Izza bra på att hoppa?? Vad har du hoppat henne? Är hon pigg?? :) Jag har ett d-ponny sto på 3 år som vi rider in och hon är korsning mellan fullblod och haflinger så skulle va roligt att veta :)

    • Hej! Så kul att du vill läsa min blogg! Izza har hyfsat bra hoppteknik och har hoppat banor på 90-100 cm. Jag har tävlat cm-hoppningar upp till 80 cm. Hon är oftast pigg och gillar att hoppa :) kul att du har en haflingerkorsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.