Lok LB:3+LA:3 Ludvika RK, 23 sep 2012

Ludvika var en riktigt trevlig ridklubb. Tyvärr var inte vädret det bästa så framridningsbanorna var blöta och lite leriga, de hade dock flyttat tävlingen inomhus så man slapp i alla fall att tävla i vattenpölarna. När vi skulle åka hem var det riktigt nära att vi slirade fast på parkeringen men som tur var lyckade vi få loss bilen efter lite puttande – puh!

Lokal LB:3

Izza kändes helt okej på framridningen men var lite loj. Väl inne på banan bestämde hon sig för att vara rädd för domaren VARJE gång vi gick förbi, vilket resulterade i några tvärnitar på domarkortsidan. Varje gång jag styrde bort från domaren gick det fort som bara den, när jag däremot styrde mot domaren gick det segt som sirap. Jaja, jag har ju vart ganska bortskämd med att Izza sköter sig inne på banan så det här få vi helt enkelt räkna med :)

Resultat:  64,55% och vi slutade 4:a ( det var 3 placerade…)

Lokal LA:3

Nu kändes hon riktigt fin på framridningen! Skänkelvikningarna satt och den förvända galoppen gick lätt som en plätt. Väl inne på banan flöt allt på riktigt bra även fast hon fortfarande var lite spänd på domarkortsidan. När jag var klar kände jag ”Yes – det här gick bra!”, blev därför ganska besviken när jag såg resultatet: 63,23%. Visst, det är inga dåliga resultat men det här var den klart bästa LA ritten vi har gjort så det kändes lite snopet när resultatet inte överensstämde med känslan.

Resultat: 63,23% 6:a av 15

Jag känner mig så revanschsugen! Nästa tävling är inplanerad den 21 oktober och då är det Thule Cup finalen. Det finns även en lämplig tävling den 7 oktober i Säffle, funderar på att efteranmäla mig dit men har ej bestämt ännu. Tar mig en funderare så får vi se vad jag kommer fram till! Det är ju trots allt inte så många tävlingar kvar det här året – kanske är bäst att passa på innan vintern kommer smygande.

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Tävlingar.

1 Comments

  1. Hoppas att procenten går din väg nästa gång!:)

    Det är inte omöjligt att det blir någon mer liten träningstävling för Mirra i höst, men inget bokat ännu.

    Ha en finfin vecka,
    Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.