Dressyrtrim för Hanna

Dressyrträningen igår gick såå bra! Izza var mjuk i munnen och jobbade på jättebra med bakbenen. De enkla bytena gick riktigt bra och mot slutet fick vi även prova att göra riktiga byten i språnget! Izza skötte sig galant och efter lite övertalning bytte hon snällt på hjälpen åt båda hållen. Duktig häst! ?

Ikväll blir det hoppning, order ska nämligen rida igen en avbokad lektion i Linneas grupp :)

Izza och Linnea myser i stallet:

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

2 Comments

  1. Svar: Tack så mycket! Nej jag tränar väldigt, väldigt, väldigt sällan för en tränare. Max 2-3 gånger per år.

    Ärligt talat så har jag inte hittat någon riktigt bra tränare som jag känner att den vill Stitch och mitt bästa och verkligen engagerar sig. Istället så är det alltid jag som är ”tränare” till de som står i vårat stall. Och jag är även tränare åt mig själv, jag försöker hitta någon som kan filma mina träningar så jag kan analysera dem efteråt och förbättrar min ridning på det sättet istället.

    Sen är det ju alltid bäst med respons så fort man gör fel istället för att se det någon timme efter. Därför brukar jag även be någon som är i närheten att hjälpa till med grunderna, så som: räta upp dig, korta tyglarna en aning, mer energi i ökningen osv. Vi känner mycket pengar på att INTE rida för en tränare och vi har aldrig sett det som något negativt eftersom vår utveckling aldrig har gått bakåt ;)

    • Att hitta rätt tränare är sannerligen inte det lättaste… Jag har provat massor av olika tränare och det är först nu som jag känner att jag har hittat rätt upplägg på träningen.

      Känner man att man inte är i behov av en tränare så måste man inte lägga tid/pengar på det – lycka till med din fina Stitch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.