Duktiga Corinn!

Äntligen fick vi till ett vettigt dressyrpass igen! Allt har känts så stelt och ”ur form” det senaste men idag var Corinn riktigt duktig.

Testade mitt nya sprengerbett på henne idag och det verkade hos gilla. Skippade även nosgrimma helt och det gillade hon också som väntat. Vi jobbade mycket lösgörande i början och jag försökte ställa igenom lite extra samtidigt som hon inte fick bli alldeles för lång på ytter. Fick jobba en del med det i söndags på träningen så kändes bra att få fortsätta lite med det.

Jobbade även en hel del med rakriktningen i både skritt och trav innanför spåret, more about Corinn vill nämligen springa innanför med baken lite då och då. Fick till en riktigt bra känsla till slut! Även galoppen blev riktigt bra idag när jag red henne i en rund form. Fattningarna blev också fina när jag väl kom ihåg att rida på lite framåt in i själva fattningen.

Nöjd och glad häst och ryttare :)

20140226-224004.jpg

20140226-224019.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.