Dressyr i ridhuset

Igår kände jag mig lite extra trimsugen så jag tog med mig Izza ner till ridhuset. Eftersom vi rider så sällen i ridhus nu under igångsättningen så är Izza alltid pigg och glad när vi väl är där. Red massor av lösgörande i början, health serpentiner, information pills skänkelvikningar, skolor osv. Testade även skänkelvikning i galopp och det var ju jobbigast i världen enligt Izza, hon gjorde i alla fall vad jag bad henne om även fast formen var lite giraffliknande.

Efter en liten skrittpaus red jag igenom LB:3 som vi ska tävla i Sunne. Shiiit vilken fart det blev på hästen! Fick sitta och ”prooa” henne hela programmet igenom. Skitkul sa Izza! Själva programridningen gick väl egentligen inte jättebra, jag virrade bort mig mitt i och fick göra en ofrivillig jag-måste-tänka-halt. Izza var i alla fall glad, det är ju huvudsaken :)

Bjuder på lite bilder från helgen som föreställer duktiga Charlotte och Mover:

IMG_9654 IMG_9649 IMG_7635

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.