Här ekar det tomt!

Jaha då har jag visst haft en bloggpaus på snart två veckor, cialis 40mg hoppsan! Får skylla på vädret och bristen på solljus. Hörde på nyheterna att vi har haft TRE soltimmar på hela november, det känns verkligen i kroppen. Jag är konstant trött och har tappat bort motivationen någonstans i novembermörkret. Fast jag vet att det alltid är såhär på senhösten, när dygnet få ljusa timmar spenderas på jobbet och de kolsvarta, blöta, regniga, leriga, kalla kvällarna spenderas i stallet. Då är inte konstigt att motivationen tryter. Nu vill ja ha snö, 5 minusgrader och sol!

Nachtmann har nog också känt av höstmörkret. Han har nämligen känts väldigt trött i sen senaste tävlingen. Han har därför fått lulla runt i skogen lite kravlöst i väntan på att drivet ska komma tillbaka. Jag förstår faktiskt om han är lite trött, vem skulle inte vara det efter en tävlings- och träningshöst i fullt ös. Vi har egentligen en tävling kvar den 7 december, men om han fortfarande är trött nästa vecka så stryker jag mig.

Det kommer ett inlägg om Izzas lägesrapport och ett inlägg om senaste dressyrtävlingen inom kort!

Snö – ja tack! Foto: caroline dahlénIMG_6079

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

2 Comments

    • Hej! Izza är 151 cm hög och jag är 158 cm lång. Den växer av sig själv :) Brukar ge B-vitamin vid pälsfällning för att hjälpa man/svans/päls på traven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.