Aj aj aj

Igår när jag var i stallet lyckades jag men en väldigt dum grej. Izza har tappat en sko på höger fram och jag satt därför och försökte på ur sömmarna som satt kvar i hoven. När jag drog som hårdast tappade jag taget och föll bakåt och landade rakt på rumpan. Det högg då till i ryggen och det gjorde så ont att jag höll på att svimma! Antar att jag puttade tillbaka låsningen som jag har haft under en längre tid. Ont gjorde det i alla fall och det gör fortfarande väldigt ont. Ryggskott light kanske? Ingen ridning idag alltså…

Tur att jag har mitt kära Back On Track ryggbälte nära tillhands:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.