Izzas nya täcke

Paketet som jag fick igår innehöll KL-täcket som jag vann i http://carlssonpataket.se/ tävlingen! Provade det på Izza igår och det passade hur bra som helst, viagra dosage dessutom var det otroligt snyggt, me like!

De som gissade rätt var:
Birgitta Kabinger http://www.vabjornsgarden.se/
Maja http://www.nattstad.se/mmaaja

Ursäkta den otroligt dåliga kvalitén på bilderna, mobilkameran är nu sämre än någonsin…

Izza vinkar och säger ”hejhej” till alla bloggläsare:

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

8 Comments

   • Jaha, ungefär som Horsewares Amigo Stable Sheet, då?
    Vi köpte ett sånt till Stormwind, men han kan inte ha fleece, alls, han får bara massor av stötar. Izza har inga problem med sånt?

    • Ja de skulle jag tro, har ett täcke från Amigo (det rosa) som är i liknande material. Oj då? Va drygt! Förra vintern när det var som kallast så kunde jag inte använda fleecetäcken, då slog det nästan gnistror omkring Izza :P Dock så fungerar de bra annars. Ulltäcken är ju annars riktigt mysiga och bra.

     • Aha!
      Det är inte så kul när det slår gnistor om hästarna, nej. Ulltäcken är toppen! Sådana har ovan nämna häst istället för fleece, men det hade varit trevligt att ha ett tunnare täcke också, som inte drar åt sig spån och hö…

      Tackar så mycket, förresten!

 1. sv. Nej när jag kollar på det Nu fattar jag själv inte hur jag vågat styra mot sådana hinder :P Idag vågar jag knappt hoppa 50. Det är ju tyvärr en gammal olycka som för mig lägger i bromsen för mig. Jag tror ni galant klarar 90 bana :) Det tror jag inte är några som helst problem :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.