Mötessöndag

Igår bestod dagen av möten. Kl 15.30 hade vi tävlingsryttarmöte på klubben och kl 18.00 var det årsmöte. Riktigt kul och båda mötena löpte på utan problem!

Jag sitter med i Tävlingskommitén på Torsby Ridklubb och i år är det extra roligt för alla våra tävlingsryttare ska få jackor helt gratis bara man löser licens. Bra va? Jobbar just nu på att ta fram provjackor och hoppas att de kommer i slutet av denna veckan. Spännande!

Har även lagt beställning på rosetter och plaketter till klubben och ska även kolla mer på vad som krävs om man vi koppla upp sig mot Equipe Online. Roligt fritidsjobb :)

Sitter ni med i någon kommité eller sektion på er klubb?

IMG_3205

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

3 Comments

  1. Ah…tidsbrist….Jo jag red både div 3 och 2 med min förra häst som gick upp till Msv dressyr….Så jag får ju inte starta div3 då…Så vi siktar på att befästa La klasserna under året här.. =)

  2. Jag är med i tävlingssektionen i min klubb….samt i styrelsen… Men i år så har jag faktiskt valt att tävla för en annan klubb då våran är så liten så jag är rätt ensam som satsande dressyrryttare… Så är medlem o tävlar för en riktigt stor dressyrklubb, ev lagtävlan div 2 till hösten…OM det vill sig väl!! Har flera vänner där med…o hon som driver klubben är själv domare…så det är bra kombo =) Vilken klass är det på söndag? La:3? Filma isf!! =)

    • Å så kul med lag! Red i både Div 3 och Div 2 lag förra året och det var jätteroligt :) Extra kul eftersom vi vann båda Divisionerna! Har du ridit i lag förut?

      Yes, LA:3 rider jag. Lovar att filma ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.