Nelly ♥ Ines

Nu är vi back in business igen! Igår fick Izza nya dojjor så nu är det bara att träna på som vanligt. Planen är att hon ska gå dressyr tisdag-onsdag, capsule uteritt torsdag och Johanträning på fredag. På lördag är det dags för tävling i Malung! Måste träna program idag, har aldrig ridit LA:4 tidigare.

Igår hämtade Charlotte hem sin nya valp Ines. Jag och Nelly kunde inte hålla oss borta så vi åkte genast till Charlotte och hälsade på. Ines var trött och Nelly var väldigt pigg ;) Till slut kunde de i alla fall sitta intill varandra på golvet utan problem. Dessa två blir nog bästa vänner små småningom!

Foto: Albin Norbäcknellyines

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.