Dressyrtrim med Izza

Igår var det dags för Izzas andra träning. Åter igen så var vi bara två pers i gruppen så jag fick rida lyxlektion för andra dagen på raken, sickness ibland har man tur!

Till att börja med jobbade vi med tiometersvolter i trav och red linjen som är med i LB:3, this volt – vänd rätt över ridbanan – volt igen. Izza var duktig men lite stel åt höger. Det märktes lite extra när jag skulle ställa om från vänster till höger, det gillade hon inte. När travjobbet kändes bra jobbade vi vidare med galoppdelen ur LB:3, alltså 15 m volt – vänd in på kort diagonal – bryt av – fatta ny galopp. Jag har haft lite problem i avbrottet eftersom Izza gärna välter mot ytterskänkeln där. Jag fick dock många bra tips av Agneta så till slut gjorde hon linjen väldigt bra.

Nu längtar jag som tusan efter Johanträningen på lördag, ska bli så skojj :D

20140515-152425.jpg

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.