Officiell Agility Kristinehamn, 28 sep 2014

Det härliga flowet jag och Nelly befinner oss i fortsätter! Helgen i Kristinehamn bjöd på blåsigt väder och sol, website så man kan inte klaga direkt.

Film/foto: Emma DahlströmIMG_0219

Hoppklass 1
Nelly såg väldigt ofukuserad ut innan start och jag tänkte ”Nu går det åt helvete”. Men nej, när vi startade lyssnade hon HELA loppet och kollade inte på publiken, funktionärerna eller domaren en enda gång, duktiga vovve! Vi tog oss igenom hela banan utan ett enda fel och dessutom gick det fort! Tiden räckte till en seger i klassen och vi tog därmed vår andra pinne. Vi vann över tvåan med endast 2 hundradelar, ibland ska man ha tur! Resultat 1/20 0 fel PINNE

Agilityklass 1
Nelly var inte lika fokuserad här, men lyssnade bra ändå. Vi började med att hoppa över första kontaktfältet på balansen och hoppade sedan av balansen även på nervägen. Nelly fick nämligen syn på domaren och kunde därför inte fokusera på att springa rätt väg, så kan det gå! När vi kom ner för balansen råkade jag ta i henne vilket innebar ytterligar 5 fel, alltså 15 fel på andra hindert = bra start! Resten av banan flöt på bra, förutom vid vippen där Nelly sprang förbi, men det var inte hennes fel. Vi slutade på 20 fel och hamnade på en 11:e plats av 23 starter. Resultat 11/23 20 fel

Nu har jag även anmält mig till Agility DM på lördag så då åker vi först på kennelträff i Forshaga och sen vidare till Karlstad. Banorna är då på klass 2 nivå så vi får väl se hur det går!

Publicerat i Agility, Allmänt, Filmer, Hundliv, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.