Helgens bravader

Helgen och veckan har varit ganska lugn för Izza. Torsdag-fredag uteritt, lördag vila och söndag uteritt. Tror att hon är ganska nöjd med livet just nu :)

Idag ska jag ta tag i alla stela bogar och utstickande bakben så ikväll promenerar jag ner till ridskolans utebana och rider ett dressyrpass. Ska försöka att rida igenom några delar ur LA:1 också för att checka av att allt sitter inför kommande tävlingar.

Igår hade vår ridklubb en sadelkurs för Peter Winslow. Jag satt bänkad och sög åt mig massa nyttig information! På förmiddagen hade vi föreläsning och genomgång i teorisal och efter lunch fortsatte vi i ridhuset där vi hade genomgång på några olika hästar. Mycket intressant dag!

Lite extra kul tyckte jag det var att vi fick kika på massa olika sadlars stomme, inte ofta man får se en helt ”naken” sadel. Peter verkade även gilla den typ av sadelgjord och fårskinnspadd som jag har till Izza (Wintec Cair dressyrgjord, svängd hoppgjord och en Mattes fårskinnspadd), tumme upp :)

affisch sadelkurs

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.