Dressyr på Quapriole

Igår hängde jag med Emilia till ridskolan för att prova hennes ungponny Bråtgärdets D`Quapriole ”Olle”. Han är en liten, this snart 5 år gammal D-ponny som Emilia köpte i våras. Olle är inte speciellt utbildad men väldigt snäll och arbetsvillig. Han var riktigt mjuk att rida, traven var mjuk och galoppen var rund och självbärig. Blir nog en riktig snygging det där!

Mot slutet testade jag även några skänkelvikningar och det var inga problem alls. Det Olle behöver bli bättre på just nu är att inte tvärstanna när man ska bajsa och att fatta galopp direkt på hjälpen. Med tanke på hur positiv han verkade så tar det nog inte många veckor innan han kan det!

Bild lånad av Emilia:10277030_639326846147016_4535593575206970787_n

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.