Om Elin

IMG_02051

Jag heter Elin Dahlström, är 29 år och bor i norra Värmland tillsammans med min dotter Elna, pojkvännen Robin, katten Dott och vovvarna Nelly och Troy. Jag började rida när jag var 10 år gammal. Min första ponny hette Nalle och var en haflinger, precis som Izza. Bloggen handlar till stor del om mig och mina haflingerston Luizza och Luwina. Tidigare tävlade jag och Izza dressyr upp till Msv C men pga en oturlig skada fick Izza bli mamma 2016 och är nu förtidspensionerad. Framöver ska Luwina ta över rollen som tävlingshäst. 

Jag är även stolt ägare till en portugisisk vattenhund som heter Nelly, ett riktigt litet busfrö som tycker det mesta i livet är roligt. Jag och Nelly tränar och tävlar agility vilket också är Nellys absoluta favoritsysselsättning, förutom att skälla på grannen då.

På gymnasiet pluggade jag Samhällsvetenskap och efter gymnasiet pluggade jag ett år till lärare men hoppade av. Efter lärarlinjen pluggade jag tre år Grafisk Medieproduktion på Broby Grafiska i Sunne. Jag är även utbildad ungdomsledare och skidlärare. Jag har tidigare jobbat på café och på skidanläggningen Hovfjället. Idag jobbar jag på en reklambyrå i Torsby. Trivs som fisken i vattnet :)

5 Comments

    • Thank you! :) I’ve been emailing with you about your stallions and I have decided to wait for next season. Best regards from Sweden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.