Nytt stalltäcke till Izza

Ny har Izza äntligen fått ett innetäcke som hon kan sova i på natten. Hittade det på blocket för ett riktigt fyndpris och jag tycker det är grymt snyggt på min lilla tjejhäst :)

Igår provade jag en gramantygel på Izza eftersom hon helst vill springa med huvudet upp mot himlen när vi är ute och rider. Det gick inte så bra som jag hade tänkt mig… I stället för att slappna av och släppa upp ryggen gick hon och stretade emot nästa hela vägen. Inte så bra kanske. Så nu satsar vi på markarbete med longering och tömkörning i ca två veckor. Hoppas att det hjälper!

Izzisen i sitt nya stalltäcke:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.