Rakdag i stallet

Idag har jag rakat Izza! Trodde hon skulle bli hysteriskt eftersom hon aldrig har blivit rakad förut men hon var faktiskt snäll! Lite stressad, nurse men det funkade. Snälla Frida hjälpte mig också :)

Har funderat länge på vilken ”frisyr” hon skulle få eftersom jag helst inte ville ta bort håret på rumpan. Antingen halvrakning eller filtklippning. Blev en variant av halvrakning men hjärta på baken, dosage faktiskt så blev jag riktigt nöjd. Lite skavanker blev det väl här och där men väldigt bra för att vara första gången.

Lite bilder på min nyrakade häst (som gillar att veva i frambenet när hon blir fotad):

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.